ISBNs beginnend mit 978-3-7543-xxxx-xFrank Höchsmann ×BoD – Books on Demand × Gestión de personal para hoteles y restaurantesPlanificación y gestión de personal en la hostelería y gastronomíaFrank HöchsmannBoD – Books on DemandSoftcover202114,99 € Human Resource Management for Hotels and RestaurantsPersonnel Management in the Hotel and Catering InustryFrank HöchsmannBoD – Books on DemandSoftcover202114,99 € Gestión de la higiene en cocina y servicioFácil aplicación de HACCP / APPCCFrank HöchsmannBoD – Books on DemandSoftcover202114,99 € Nachhaltige und umweltfreundliche Qualitätsstandards für Hotels und RestaurantsErster Teil: Qualitätsmanagement für die BetriebsleitungFrank HöchsmannBoD – Books on DemandSoftcover202114,99 € Calidad sostenible para hoteles y restaurantesPrimera parte: Gestión de calidad para la gerenciaFrank HöchsmannBoD – Books on DemandSoftcover202114,99 € Gestão da higiene na cozinha e serviçoGestão de higiene facilitadaFrank HöchsmannBoD – Books on DemandSoftcover202114,99 € Ustoichivye i ekologicheski bezopasnye standarty kachestva dlja gostinic i restoranovChast' pervaja: Upravlenie kachestvom dlja operacionnogo menedzhmentaFrank HöchsmannBoD – Books on DemandSoftcover202114,99 € Sustainable and Environmental Quality Standards for Hotels and RestaurantsFirst part: Quality Management for the ManagementFrank HöchsmannBoD – Books on DemandSoftcover202114,99 €