Inoffizielles Buchportal für Bücher die eine ISBN tragen. Beta!
Buchcover ISBN 9783754106327

Me përvojë në Gjermani dhe e treguar në shqip Dalja misterioze nga askund

Por tani përqendrohu

von Powerful Glory

Në mbrëmje u takuam në farkë dhe filluam të heqim dritaren e vjetër në anën e majtë të farkës.

Ende mbaj mend që Daniela-n e kishim me vete mbrëmjen e dytë.
Në mënyrë që të ridizajnojmë dritaren e vjetër të hequr dhe të bëjmë disa riparime në mur dhe dysheme, ne duhet të merrnim çimento dhe rërë.
Ne morëm një karrocë dore dhe një lopatë rëre.
Pasi u errësua, ne filluam të punojmë dhe morëm një karrocë me rërë nga gropa e zhavorrit në drejtim të Mainit.
Ne bëmë një dritare mozaiku me shishe vere bosh dhe shishe të tjera shumëngjyrëshe.
Qafat e shisheve shikonin nga jashtë.
Brenda, fundet e shisheve jeshile dhe të kuqe dukeshin me të vërtetë fshatar.
Sigurisht që kemi punuar me llaç midis shisheve.
Pak nga pak, fjala e angazhimit tonë u përhap në rininë e fshatit tonë.
Pasi kemi numëruar dhjetë ndihmës.
Disa ndërtuan një bar nga dërrasat prej druri.
Të tjerët punuan në tavan me rrota alumini.
Ne madje shtuam një dhomë tjetër.
Në anën e majtë të farkëve ishte një kalim në kopsht.
Ne ngritëm një mur me dru dhe instaluam një derë të vjetër.
Vincent me Hanomag Bulldog-un e tij
Kurdoherë që Vinzenz ishte në traktorin e tij blu, gipsi i tij ishte në gojën e tij.
Tubi i tij zakonisht ishte tashmë i ftohtë. Duhani ishte tymosur.
Por vështirë se pashë Vincentin pa gyp.
Edhe në Bulldog, Vincent gjithmonë mbante një këmishë, kravatë dhe xhaketë.
Lidhja shërbeu si butoni i sipërm sepse përndryshe vrima e tij e butonit do të kishte qenë pa kapje. Vincent gjithmonë mbante një kapelë.
Vincent ishte gjithmonë miqësor.
Ai qeshi vazhdimisht me deklaratat e tij fjalë për fjalë.
Ashtë turp që nuk mund ta bëj tani.
Ende mbaj mend një neglizhencë nga ana e Vincentit.
Kur Vincent mori një mjet nga farkëza e gjyshit tim, ai kurrë nuk e ktheu atë.
Për shembull, gjyshi im po kërkonte një palë pincë specifike.
Nëse nuk i gjente, ai vrapoi te fqinji i tij përtej rrugës për tek pasuria e Vincentit dhe gjeti pincat e tij në garazhin e Vincentit.

ISBN-Daten

Taschenbuch
104 Seiten
Verlag
Sprache
Albanisch
ISBN-10
3-7541-0632-5
ISBN-13
978-3-7541-0632-7
Lieferstatus
Druck nach Bestellung

Buch teilen