Handbook of Fruit and Vegetable Flavors | ISBN 9780470227213

Handbook of Fruit and Vegetable Flavors

herausgegeben von Y. H. Hui und weiteren
Mitwirkende
Herausgegeben vonY. H. Hui
Herausgegeben vonFeng Chen
Herausgegeben vonL. M. Nollet
Herausgegeben vonRaquel P. F. Guiné
Herausgegeben vonOlga Martín-Belloso
Herausgegeben vonM. Isabel Mínguez-Mosquera
Herausgegeben vonGopinadhan Paliyath
Herausgegeben vonFernando L. P. Pessoa
Herausgegeben vonJean-Luc Le Quéré
Herausgegeben vonJiwan S. Sidhu
Herausgegeben vonNirmal Sinha
Herausgegeben vonPeggy Stanfield
Buchcover Handbook of Fruit and Vegetable Flavors  | EAN 9780470227213 | ISBN 0-470-22721-4 | ISBN 978-0-470-22721-3
Leseprobe

Handbook of Fruit and Vegetable Flavors

herausgegeben von Y. H. Hui und weiteren
Mitwirkende
Herausgegeben vonY. H. Hui
Herausgegeben vonFeng Chen
Herausgegeben vonL. M. Nollet
Herausgegeben vonRaquel P. F. Guiné
Herausgegeben vonOlga Martín-Belloso
Herausgegeben vonM. Isabel Mínguez-Mosquera
Herausgegeben vonGopinadhan Paliyath
Herausgegeben vonFernando L. P. Pessoa
Herausgegeben vonJean-Luc Le Quéré
Herausgegeben vonJiwan S. Sidhu
Herausgegeben vonNirmal Sinha
Herausgegeben vonPeggy Stanfield
Acting as chemical messengers for olfactory cells, food flavor materials are organic compounds that give off a strong, typically pleasant smells. Handbook of Fruit and Vegetable Flavors explores the flavor science and technology of fruits and vegetables, spices, and oils by first introducing specific flavors and their commercialization, then detailing the technical aspects, including biology, biotechnology, chemistry, physiochemistry, processing, analysis, extraction, commodities, and requirements for application as food additives. With chapter authors representing more than ten different countries, this handy reference provides a comprehensive view of this evolving science.