15th Weurman Flavour Research Symposium; Book of Abstracts | 18-22 September 2017; Graz, Austria | ISBN 9783851255492

15th Weurman Flavour Research Symposium; Book of Abstracts

18-22 September 2017; Graz, Austria

herausgegeben von Barbara Siegmund, Helmar Wiltsche, Barbara Pöllinger-Zierler und Erich Leitner
Mitwirkende
Herausgegeben vonBarbara Siegmund
Herausgegeben vonHelmar Wiltsche
Herausgegeben vonBarbara Pöllinger-Zierler
Herausgegeben vonErich Leitner
Buchcover 15th Weurman Flavour Research Symposium; Book of Abstracts  | EAN 9783851255492 | ISBN 3-85125-549-6 | ISBN 978-3-85125-549-2

15th Weurman Flavour Research Symposium; Book of Abstracts

18-22 September 2017; Graz, Austria

herausgegeben von Barbara Siegmund, Helmar Wiltsche, Barbara Pöllinger-Zierler und Erich Leitner
Mitwirkende
Herausgegeben vonBarbara Siegmund
Herausgegeben vonHelmar Wiltsche
Herausgegeben vonBarbara Pöllinger-Zierler
Herausgegeben vonErich Leitner
The 15th Weurman Flavour Research Symposium took place at Graz University of Technology, Austria between Sept. 18-22, 2017. This symposium is a unique platform for flavour scientists from all over the world offering the opportunity to present and discuss recent trends and developments in the field of flavour research.